logo

Vásárlói reakció

 

Egy kedves vásárlónk írt a

 

VÁSÁRLÓK KÖNYVÉBE a

 

 

budapesti Vianni üzletünkben 2015.02. 13 (Péntek 13-án)

 


 

pápai Vianni üzletünkben

 


 

Tisztelt Deák Zsolt Úr!


Ezúton szeretném megköszönni, a martonvásári gyermekotthonban élő gyermekek nevében, nagylelkű adományukat.
Az egyre nehezedő gazdasági helyzetben, minden a gyermekek ellátását segítő adományt nagy örömmel és hálás szívvel fogadunk. A Vianni üzletből kapott rövidáru adomány nagy segítséget jelent a gyermekeink ruházatának felújításában, szebbé tételében. Továbbá a sok színes fonal és cérna felhasználásával változatosabbá tehetjük szabadidős programjainkat, hímzéssel, kötéssel, körmöcskézéssel stb.
Folyamatosan figyelemmel követjük akcióikat, így a különböző tisztasági és háztartási szereket igen kedvező áron tudjuk beszerezni Önöktől.
Segítségét és támogatását köszönöm.

Tisztelettel: Kiss Zsoltné Gyermekotthon vezető

 

 


 

 

"egy kedves vásárlói  reakció"

 

 

Kedves Zsolt!Kovács Krisztina vagyok nem ismerjük egymást személyesen. Jelentkeztem a Lőrinc centerben lévő üzletébe, mint üzletvezető.Kaptam önöktől egy
időpontot, de sajnos a kisfiam nagyon beteg volt és kórházban voltam vele eddig. Sajnos ott nem volt lehetőségem az e- mailek  elolvasására.

Azért írok Önnek, mert ma ott voltam a Lőrinc centerben vásárolni és örömmel láttam, hogy megnyitott az üzlet. Természetesen bementem és mivel én is kereskedő vagyok ezért nagyon kritikus szemmel nézem az üzleteket. Nagyon szeretnék hozzá gratulálni, mert az árukészlet, az árak és nem utolsósorban az alkalmazottak is kiválóak.

Kevés bolttulajdonos büszkélkedhet ilyen üzlettel!

Sajnálom, hogy lemaradtam.

További sok sikert szeretnék kívánni Önnek  az üzleti életben.


Üdvözlettel

Kovács Krisztina

 

 


 

 

Köszönet az egész Vianni Családnak!

 

Kedves Zsolt! Kedves Imre!


Köszönjük a rengeteg segítséget amit tőletek kaptunk.
A tűz utáni kritikus napokban biztatásotok nagyban hozzájárult ahhoz, hogy sikerült valamennyire magunkhoz térni és nem összeroppanni  a minket ért katasztrófa miatt.
Nagyon jól esett, hogy a hír hallatán az volt  az első kérdésetek, hogy " Miben segíthetünk mi?".
A nemrégen történt iszapkatasztrófa során már megmutattátok,hogy a Vianni segít a bajba jutottakon. Külön köszönjük a pénzbeli támogatásotokat. Az üzletek tulajdonosainak
is nagyon hálásak vagyunk. Megmondjuk őszintén nagyon meghatott bennünket ez a segítőkészség. Jó egy ilyen közösséghez tartozni. Az biztos, hogy a jövőben a magunk lehetőségeihez mérten mindent megteszünk azért, hogy a VIANNI név elismertségét növeljük. Végezetül még annyit ,hogy hálát adunk a sorsnak, hogy ilyen nagyszerű embereket ismerhettünk meg személyetekben. Kezdettől fogva csodáltuk munkabírásotokat, hozzáértéseteket, hiteleket, humorotokat!
Mindent Köszönünk!
Jutka, Tamás
válasz:

Kedves Jutka és Tamás!
Nagyon szépen köszönjük soraitokat az egész Vianni Család nevében és magánemberként is... és köszönet az egész Vianni Családnak általunk is az összefogásért! Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen körben tevékenykedhetünk!
Annak nem örültünk, hogy segíteni kellett, de annak igen, hogy segíthettünk, -ha már így alakult! A továbbiakban is számíthattok ránk! Cselekedeteitekkel nap mint nap bizonyítjátok azt, hogy meg is érdemlitek a segítséget. Örülünk, hogy ilyen Család tagokkal gyarapodtunk  és különösen öröm számunkra a Vianni Család egyként való összefogása, -és már nem is először!
Katasztrófáktól mentes további szép időszakot kívánva,- baráti üdvözlettel:
Deák Zsolt és Boros Imre
Vianni Kft tulajdonos-ügyvezetők

 

 


 

_
“Egy kistraktor története”

 

Egyik akciónkban egy nagyon extra kistraktort akcióztunk újságunkban nem is olyan régen...
Egy NAGYMAMA  sajnálattal tapasztalta, hogy a nagy kereslet miatt elfogyott kőszegi üzletünkben a kis unokájának Húsvétra kiszemelt traktor.
Vette a fáradtságot és a Vianni Kft vezetőségéig bezárólag minden követ megmozgatott. Kitartásának eredményeként hosszú telefonálgatás eredményeként országos körözés indult és végül megszületett a várva várt eredmény:
Martonvásáron még akadt egy kistraktor, ami azon nyomban útra is kelt, s Veszprém érintésével 3 napon belül meg is érkezett a csak erre váró NAGYMAMÁHOZ! Természetesen annak ellenére, hogy az akció lejárta után érkezett meg a várva várt erőgép, azt akciós áron vehette át a kiértesített vásárlónk...
S azt hittük köszönetével véget is ért a történet, de ma érkezett tőle (áttételesen a kis unokájától) az alább idézett levél, ráadásul, fénykép melléklettel.

Nagyon szépen köszönjük a szívmelengető üzenetét kedves ZSOMBI és NAGYMAMA, a fotókat külön is, és sok örömet kívánunk a várható “fáradtságos” munkálkodáshoz!
Remélve, hogy “Az én Viannim” fotópályázaton is viszont látjuk Zsomborkát vagy a Nagymamát tesszük közzé kedves üzenetüket és a képeket:

 

zsombi_2

“Kedves Zsolt bácsi!

Köszönöm szépen a kistraktort, amit még nem kaptam meg és nem is láttam még, majd a nagyi nyuszikája fogja elhozni hozzám, de nagyon fogok örülni neki biztosan.
Igérem, hogy sokat fogok dolgozni vele, hiszen rengeteg kavics és homok vár elszállításra, lepakolásra, de még beleférnek a többi játékaim is és én nagyon szorgalmas vagyok ám :)

További szép napot kívánok:)

Zsomborka”

Módosítás dátuma: 2015. február 15. vasárnap, 21:52
 

Copyright (C) 1997-2011Vianni a Magyar Drogéria Drogéria Minden Jog Fenntartva!