logo

Üzlet nyitások,felújítások... 2010--megvalosulasok

 
 

 

Visszatértünk -ősztől újra- hétfőtől indul az akció!

Méghozzá hétfőtől csütörtökig tart az akció a Vianni Újságban meghirdetett és a honlapunkon is megjelenített termékekkel.

 

Májustól szerdától...

Májustól a heti akcióink szerdától indulnak, az akciós újság terjesztése hétfőtől kezdődik meg. Ezzel egy új koncepciót próbálunk ki, mely keretei közt a vásárlók még további árelőnyöket élvezhetnek üzleteinkben. Látványosan,- szinte napról napra- még olcsóbbak lesznek áraink,- rövidebb de még intenzívebbé váló akcióink keretében!

 


Kőszegen saját diszkont nyílt 2010. március elsején a Vianni Kft. üzemeltetésében HiperAktív Üzlet néven.

Egy új konstrukció keretében, a HiperAktív üzlet - piacvezető pozícióra tör a városban,-de talán az ország legolcsóbb nívós üzlete, melyben ismert márkák (a Tchibo kávétól a Vénusz étolajig ,az Arieltől a Domestosig) mind mind szenzációs akciós áron lesznek megvásárolhatók.

Ami ennél is nagyobb hír értékkel bír,hogy akciónk a nyitástól 3 hónapon keresztül folyamatos, ezért is tetettük fel még a kirakatra is ezen alap termékeket május 31-ig folyamatos akcióba. Nem kis feladat elé nézünk, mert ugyan csak Kőszegen-, de szinte minden beszerzési áron vagy annak közelében lesz értékesítve a több mint 100m2-es diszkontban. 17 raklapos másodlagos kihelyezéssel megerősítve várják a csordultig tele levő polcok és kollégáink a láthatóan tömeges érdeklődést...

... HiperAktív diszkontunk vásárlói negyedévente teljesen megújuló és egyre extrább árakon találhatnak meg szinte mindent, ami márkás, jó és önmagához mérten mégis olcsó!

Szlogenünk idén is: "Jót olcsóbban a háztartás magyar szakértőjétől!"

 

Terveinkben szerepel még szintén Kőszegen egy Vianni Üzlet létrehozása is, mellyel a HiperAktív diszkont kínálatát egészítenénk ki.  Kőszeg belvárosa nívós ajándékozási-parfüméria-háztartási profilt forgalmazó üzlettel  gyarapodhat nemsokára...

 

Mohács következett

Március 22-én Mohácson a központban (Széchenyi térrel szemben a Vörösmarty utcában  nagy és nívós üzletet nyitottunk.

A partnerünk által teljesen felújított kb 180m2-es üzlet szenzációs árakkal fogadta a vásárlókat, akik az ünnepélyes megnyitó után végre ismét Vianni Üzletben vásárolhatnak... (2005 óta nem volt erre lehetőségünk,- de most -megerősödve- visszatértünk!) Az azóta eltelt időben az egyik legszebb és legjobb üzletként tekinthetünk új Családtagunkra.

 

Balatonlelle, Zalaszentgrót(Új üzemeltető központi helyen, 2-szer akkora nívós üzlettel),Bonyhád 200m2 a központban, Kisbér, Körmend (központi üzemeltetésbe vétel és HiperAktívvá alakítás) Mór (felújítás), Tamási,Oroszlány(bővülés)  Szeged,Szekszárd II.- augusztusig megnyílnak,- utána Dunaújváros II, Tatabánya, a Balaton déli parti városai ...és Kelet M.o. több városa ...mind  egy-egy 2010 évi nyitás helyszínei, a sorrend és az ütemezés már csak rajtunk múlik...

 Oroszlányban 2009. augusztus 10-én 130m2-es üzletet nyitottunk a központban, a Center üzletházban.

Az üzemeltető maga a Center üzletház tulajdonosa, aki már a nyitást követő napon ambivalens érzésekkel kellett viaskodjon: örömmel élte meg a sikeres boltnyitást és már másnap bánta,- hogy nem nagyobb teret biztosított a vianni termék palettájának, mert mint mondta, még nagyon sok mindent érdemes lenne (a keresletet látva) a szerződött partnerek kínálatából felvonultatnia... sebaj, amit ígértünk - megvalósult: a nyitás pillanatától jelentős kereskedelmi tényezőként sikerült az új üzletet az oroszlányi palettán felvonultatni, s a bővítés jövőre akár meg is valósulhat...

 

Székesfehérvár már a második olyan város, ahol sikeres franchise partnerünk nagy második üzletet hozott létre...

Az A.N.I. Divus Kft már az 5. Vianni Üzletét nyitotta meg 2005 óta, (2-2 Veszprémben és Székesfehérváron, plusz egy Balatonfüreden) ...s talán ez nem véletlen!!! Az oroszlányi nyitással egy napon nyitott a több mint 100m2-es eladóterű üzlet, mely azóta igazolta, hogy a meglévő mellett az újnak is létjogosultsága van, s azóta kiderült, hogy nem is csökkentette a régi üzlet forgalmát... válságban is nőtt és nyereséges mind kettő... -mind az 5. Természetesen ők sem burokban születtek, nekik is meg kellett dolgozni a sikerekért, -de ugyanúgy ahogy a Vianni Kft tulajdonosai is- becsületes munkával a nagykerrel együtt fejlődve- a legnagyobb franchise partnerként tevékenykedve, idén már a második üzletüket nyitották... Veszprém után Székesfehérváron is - többek közt a költségek racionalizálása érdekében- (a nagy városokban sok a marketing költség, amit így oszthatnak meg...) a második üzletek megnyitása mellett döntöttek. Nem kezdő vállalkozókról van szó (a Vianni előtt és azóta is üzemeltetnek nagy forgalmú ABC-ket is) ,-de mégis elismeréssel nyilatkoznak a Viannihoz tartozásról, arról a háttér munkáról, ami lehetővé teszi, hogy ők a kiskereskedelemre koncentrálhassák erőiket.

 

Kisbéren 70m2-es üzletet nyitott új partnerünk 2009. június 29-én... Kis idő múltán újra, szebb -nagyobb és jobb helyen nyílt Kisbéren is szenzációs választékkal és árakkal Vianni Üzlet!! Hagyományainknak megfelelően az üzlet megnyitására felkértük a település polgármesterét, -aki a meghívást elfogadva hétfőn reggel ünnepélyes keretek közt adta át üzletünket a vásárló közönségnek.

 

 


Sárbogárdon 2009. október 05-én (a Penny mellett) megnyílt a  Vianni legújabb ékszerdoboza.

A szó szoros értelmében olyan mint egy ékszerdoboz az új üzlet, tekintettel a 40m2-es eladótérre és a nívós külső és belső kialakítására. Nem véletlen tehát, hogy Vianniként megnyílhatott (a méreten aluli) üzlet, mert a saját tulajdonú ingatlan sárbogárdi frekventált elhelyezkedése és a tulajdonos házaspár lelkes hozzáállása még ilyen kis területen is garancia a sikerre... ráadásul potenciális bővülési lehetőségeinél fogva jövő év elején akár 100m2-es fölé is bővülhet a nagy sikerű- kis üzlet.

...nem túlzás a nagy siker, mert kevés üzlet dicsekedhetett az országban  majd' 500 ezer Forint nyitónapi forgalommal ekkora üzlettérben.


Körmenden 120m2-en szeptember 14-én  újra Vianni Üzlet nyílt!

A Vianni Kft franchise üzemeltető partnerként a körmendi ÁFÉSZ-t választotta, akik komoly kereskedelmi tapasztalattal és helyismerettel rendelkeznek. Az üzemeltető a  Co-op lánc tagjaként a kiskereskedelmi tevékenység mellett több más franchise tevékenységet folytató országos csoporttal is kapcsolatban áll mint bérbeadó.

A Viannival is bérbeadási szándékkal indult a kapcsolat, de a "Háztartás magyar szakértője" olyan referenciákkal rendelkezett és garanciákat biztosított partnerének, hogy a saját Áfész üzemeltetés mellett döntött az elnökség.

Jó hír még a jövőre nézve, hogy a Co-op és a Vianni együttműködése Tolna, Baranya és Somogy megyékre is kiterjesztve tovább bővül és más hasonló (franchis) boltnyitások várhatók a Vianni Üzletlánc égisze alatt- a jelentős Áfész ingatlan állomány mind jobb kereskedelmi kihasználása érdekében...

 


 

Mosonmagyaróváron a partnerünk bővített,- átalakított és megnyitotta februárban az első Vianni ABC üzletet,- mellyel jelentős  forgalom növekedést ért el ,- gratulálunk és várjuk a folytatást!

 

...mely már 2010 áprilisra további 2-3 üzlet csatlakozásával kezdetét is veszi... Nem csak Tatabányán (2 működő ABC kíván betársulni a Vianni ABC tagságába), de még az első fél évben egy nagy magyar üzletlánc tagjai közül  is beléphetnek hozzánk várhatóan -először csak egy városban -kísérleti jelleggel.

A koncepcióról:

Több éve érlelődő elgondolásunk került most véglegesen kidolgozott formába azzal, hogy a Vianni- és Limit Üzletlánc mellett elindítottuk a Vianni ABC koncepciót.

Már eddig is voltak a Vianni Üzletláncnak olyan tagjai, akik élelmiszer ABC jellegű kereskedelmet folytattak előzőleg és utána csatlakoztak üzletláncunkhoz, megtartva az addigi élelmiszer profilt és beszerzési lehetőségeket... de nem volt erre külön kidolgozott koncepciónk! Nem kerestük a kapcsolatot az ABC-jelegű üzletekkel mind addig, amíg a piaci igények ki nem kényszerítették ezt.

A kereskedelmi palettánkon egyébként is szerepelt a csomagolt élelmiszer termékkör, egy leszűkített árucsoportként, de nagy jelentőséggel.  A Vianni Kft-t  folyamatosan elérő kereskedői megkeresések és a vásárlók részéről támasztott igény kerül most kidolgozott keretek közé azzal, hogy megnyitjuk a Vianni ABC üzlet típusunkat az érdeklődők számára.

Ezzel elsősorban a minket megkereső -jelenleg élelmiszer kiskereskedelemmel foglalkozó- független, vagy nem100%-ban elkötelezett üzletek Viannihoz csatlakozását kívánjuk előmozdítani. Számukra jelent jelentős előrelépést, hogy a Vianni Üzletlánc franchise rendszeréhez és irányított kereskedelméhez csatlakozva részesülhetnek abban az értékesítési kultúrában, know-how-ban, amit a Vianni Franchise jelent.

Az alap-élelmiszert továbbra is beszerezhetik a Vianni ABC tagok tetszőleges forrásaikból, számukra a kötelezettségek a Vianni vegyi-háztartási és egyéb termékkörei tekintetében merülnek csak fel.

Mind ez lehetővé teszi, hogy az egyébként is fogyó alap-élelmiszert normál áron (nagyobb haszonnal) értékesítve a standard forgalmukra pluszként a Vianni által az akciókkal létrehozott jelentős vegyiáru- háztartási cikk forgalmat rendelhessék hozzá.

Gyakorlatilag plusz üzemi költség mentesen érhető el nagyságrendekkel nagyobb forgalom és haszon mindazoknak, akik a szenzációs Vianni vegyi áruk és árak  forgalmazásával előre akarnak lépni.

...és a teljes üzleti tapasztalatot, üzemeltetési tudást, akciókat, kiváló termék választékot és árakat biztosítunk a belépni szándékozóknak, s mindehhez csak 30-50m2-es teret igényel az ABC-ből a mi profil bővítésünk...

...és mi a piacon egyedül állóként garantáljuk a csatlakozásra alkalmas partnereknek a nyereségességet!!! (a honlapunkon található feltételek mellett)

Bővebb információ elérhetőségeinken...>>

 

 


Szekszárdon megnyílt az év legnagyobb...!!!!

2009. December 07-én 200m2-en a város központban található Korzó Áruházban nyílt meg az idei év legnagyobb méretű és talán a legnagyobb várakozásokkal bíró Vianni Üzlete. A nagy média felhajtásnál már csak a vásárlói érdeklődés volt nagyobb, és hála Istennek majdnem 2 Millió Forint nyitó napi forgalmat hozott az új üzlet...

Persze véletlenek nincsenek! Tudatos és több mint egy hónapon keresztül zajló kitartó előkészület és üzlet arculatépítés előzte meg a nyitást, amit egy olyan kvalifikált helyi személyiséggel tettünk meg- mint franchise partnerrel- aki több franchise tevékenységet is folytat, sokféle kereskedelmi és szolgáltatási területen évtizedes múlttal tevékenykedik. Számunkra ezért is volt nagyon hízelgő már a nyitást megelőző elégedettsége, s az, hogy további Vianni Üzletek nyitásába kíván 2010-ben beruházni. Meglátjuk, de ami már biztos Szekszárdon kirobbanó siker a Vianni!!!

Tolnán nyithatott még 2009 végén a szerencsés partner...

Azért nem csak a szerencsén múlt,(idén max. 2 üzlet nyithat már csak, s ők lettek az egyik befutó) mert egy régi jó beszállító partnerünk a Favorit Kft döntött úgy, hogy az 5 évi ismeretség és az amennyit ez idő alatt a Vianni Kft és üzletlánca eredményként felmutatott elég bizonyíték számukra is, hogy itt a helyük...

2009. november 23-án 70m2-en nyílt meg Tolna központjában a legújabb Vianni Üzlet. Az üzlet fogadtatásáról csak annyit, hogy nem győztük közösen hangoztatni franchise partnerünkkel, hogy milyen kár, hogy Tolnán a központban nagyobb kiadó üzlet, mert olyan tömeg volt agész nap, hogy sajnos sokan benézve az ajtón inkább későbbre halasztották vásárlásukat...

Persze az a vásárlói őrőm, amellyel az árak és ajándékok kapcsán találkoztunk, s az a franchise partneri  elégedettség, amiről a nyitást követő vacsorán (Vianni Családtag Avatás és Fogadalom tétel)beszámolt. Sőt... a térségben több Vianni Üzlet nyitásához potenciális üzleti lehetőségek felkutatásába kezdett a Favorit, s ezt mi is szívesen favorizáljuk!!!Mosonmagyaróváron -megnyílt az első Vianni ABC

Felújítás kívül-belül, az üzlettér kb. 150m2-re növelése és az elsők közti Vianni ABC létrejötte van folyamatban a városban. Üzemeltető partnerünk kis vegyesbolt üzemeltetéssel foglalkozott, e mellé vállalta a Vianni Üzlet üzemeltetést, s kevesebb mint 3 hónapon belül már a fejlesztést és átalakítást választva Vianni ABC üzemeltetése érdekében kiegészíti a profilt a Vianni Kft engedélyével és közreműködése mellett.

A napi élelmiszer termékek kínálata tovább erősíti és bővíti a Vianni vevőkörét , a háztartásban szükséges árucikkek és  akciós vegyi áru féleségek mellett a napi élelmiszert is a kínálatba emelve...

Szentgotthárd sem maradhat le... több mint 100m2-es új üzlet nyílt!

 

A Vianni Üzlet nem lutri, még ha kaszinó volt is... Szentgotthárd

Franchise partnerünk az első kínálkozó alkalommal nagyobb üzletteret keresett magának, így a több mint másfél éves sikeres franchise kapcsolat új tartalmat nyer azzal, hogy nem csak számít egymásra partnerként az üzemeltető és a Vianni Kft, hanem a jövőt még nagyobb és szorosabb együttműködésben- a Vianni Kft anyagi és szakmai támogatásával- tovább építik!

Az eladótér kb 40m2-el bővül, várhatóan így lesz végre hely és lehetőség a nagyobb választék bemutatására, a profibb Vianni Üzlet kialakítására... Október 26-tól -a régi üzlettől ugyan csak húsz méterre- de "fényévekkel" nagyobb választékkal várjuk kedves vásárlóinkat...

Módosítás dátuma: 2011. július 22. péntek, 22:04
 

Copyright (C) 1997-2011Vianni a Magyar Drogéria Drogéria Minden Jog Fenntartva!