logo

Többszörösen is segített az önzetlen adakozás!


Kollinger Szabolcs támogatásával indult... 

 

Az ő javára ajánlották fel önzetlen alkotók a mellékelt képeket (sok más alkotás mellett),- melyeket a Vianni Kft nyert el az árverésen. Már akkor megígértük, hogy a művek többségét további karitatív felajánlásokra használjuk fel. nnek volt első állomása Kiss Bálint veszprémi kisfiú támogatására a Vianni üzletek által indított adománygyűjtés, mely folyamán közel 20 db kép talált a Vianni Vásárlók között gazdára. zt követte idén januárban a Vianni Kft által tartott rendezvényen megtartott következő licit, melyre a Vianni üzletek dolgozói, tulajdonosai licitáltak. Ennek révén a mellékelt alkotásokra (amelyeket bekereteztettünk, üvegeztettünk-szükség szerint) összesen 69.000 Ft licit érkezett.

Ekkor merült fel az alkotók részéről, hogy ha lehet, akkor örömmel értesülnének képeik sorsáról, melynek most az aktuális adományok kapcsán eleget teszünk,- a képek mellett feltüntetjük az alkotót és, hogy hova került a kép)
Örömmel tudatjuk, hogy a befolyt összeget a Vianni Kft 150.000 Ft-ra kiegészítve ismét eladományozta!
A liciten legmagasabb összeget ajánló petőházi Vianni franchis tagunk Dr. Szakács Andrea jelölhette ki, hogy kinek adományozzunk. Így került képbe a Fertőszentmiklós Gyermekjólét és Családsegítő rézéről Horváthné Ábrahám Eszter, aki az alábbiakat írta az adományozottakkal kapcsolatban,- a családokról és az átadásról fotó mellékelve:
"Nagyon köszönöm önzetlen támogatását, felajánlását.

A családok:
1. Szarka Judit
9444 Fertőszentmiklós, Szent Imre utca
2 kiskorú gyermeket nevelnek, (Szarka Attila és Szarka Szilárd) akik rendszeres gyógykezelésre szorulnak.

2. Csepiné Tömördi Szabina
9444 Fertőszentmiklós, Szent Imre utca
2 kiskorú gyermeket nevelnek, akik közül Léna nevű gyermekük rendszeres gyógykezelésre szorul.
A családokat ismerem. Családsegítőként is nyilatkozom, hogy a kapott támogatás megfelelő helyre megy.
A családok választásánál egyeztettem védőnőkkel, szociális ügyintézővel, óvodavezetővel. Javaslatunk megegyezett."
Köszönve a felajánló művészeken kezdve az adakozó licitálókon át az összes közreműködőnek -ezennel eleget tettünk a képek sorsának közzétételével -az átláthatóság érdekében- a megfogalmazott kéréseknek.
Reményeink szerint mindenki megnyugtatására szolgáltak a fenti sorok... (pár nemtelen támadást kaptunk még a Kollinger Szabolcsot támogató licit nyeréseinkkel kapcsolatban, hogy jó helyre kerültek e nálunk a képek)
Még maradtak alkotások a tarsolyunkban, és az eddig csak ebben az alkotók által indított kampányban általunk támogatásra elköltött több mint 750.000 Ft reményeink szerint még idén át fogja lépni az 1 Millió Forintot.
Ehhez keressük a megfelelő formát és támogatandó személyeket,- mint a történet mutatja nem csak a médiumokból ismert történéseket felkarolva...

Módosítás dátuma: 2016. február 18. csütörtök, 19:38
 

Copyright (C) 1997-2011Vianni a Magyar Drogéria Drogéria Minden Jog Fenntartva!