logo

Céginformáció Intézményi értékesítés
 
     

Intézményi értékesítés

 

Korábbi évek tapasztalata, hogy sok intézmény, cég keresi fel nagykereskedésünket és üzleteinket vásárlási szándékkal. Ezen kívánunk javítani, szervezettebb, jobb kiszolgálást biztosítani. Célunk, hogy vásárlási lehetőséget biztosítsunk önállóan gazdálkodó cégek, intézmények részére, akik vélhetően nagy felhasználói forgalmazott termékeinknek. Egyedileg kialakított kondíciókkal kívánjuk segíteni szükségletüknek legjobban megfelelő, kedvező áru és jó minőségű termékeket. Kifejezetten gastro kiszerelésű termékeket is forgalmazunk elsősorban a vegyi áru-papíráru kategóriákban. Esetenként az általánosan meghirdetett újságos akcióinkban is szerepet kapnak e termékek.

A Vianni Kft központilag és az Üzletlánc tagjai önállóan is versenyképes árakat tudnak nyújtani az érdeklődő közületeknek és intézményeknek.
Több jelentős beszállítói tender nyerteseként és jelenleg is sok közintézmény és nagyvállalkozás beszállítójaként tevékenykedünk, keressen fel bennünket elérhetőségeinken, - rugalmas szolgáltatással és kiváló árakkal várjuk megrendelőinket!
 
Kiemelten ajánljuk továbbá a HiperAktív Diszkontjainkat közületi bevásárlás,- kartonos kiszerelések megvétele céljából. (előzetes rendelést követően) Ezen üzlettípus kifejezetten a nagy mennyiségű termékforgalmazásra jött létre, kis- és nagykereskedelmi célzattal
Módosítás dátuma: 2010. július 01. csütörtök, 18:20
 

Copyright (C) 1997-2011Vianni a Magyar Drogéria Drogéria Minden Jog Fenntartva!